Radiokanava Play ilman antennia

Radiokanava Play on lasten ja nuorten oma radio. Me Playlla soitamme kaikki uusimmat hitit! Tämän hetken kuumimmat biisit toistetaan usein, joten sinun ei tarvitse enää odotella kärsimättömänä, koska lempibiisisi alkaa soida. JVG, Sia, Isaac Elliot – me tiedämme, mitä lapset ja nuoret haluavat kuunnella. Siksi radiokanava Play on niin suosittu. Playta voi kuunnella radiosta Tampereen, Hämeenkyrön, Kankaanpään ja Parkanon alueilla. Play on kuitenkin saatavilla myös ilman antennia netissä koko Suomen alueella. Voit kuunnella radiota helposti ja kätevästi nettisivujemme kautta, olitpa sitten missä päin Suomea tahansa. Parhaat nuorten hitit ovat nyt kaikkien saatavilla! Voit kuunnella Playta kotona yksin tai kavereiden kanssa tai vaikka kaupungilla. Laita radio soimaan ja järjestä kaikkien aikojen parhaat kotibileet kavereidesi kanssa! Playn hittien siivittämänä hyvät bileet on taattu.

Lasten ja nuorten radio netissä

Radiokanava Play kuuluuKoska nykyajan lapset ja nuoret ovat näppäriä tekniikan kanssa, on tärkeää pysyä kehityksessä mukana ja tarjota kuunneltavaa erityisesti netin kautta. Perinteisen radion lisäksi Radiokanava Play kuuluu suoraan netistä, joten nuoret voivat kuunnella radiota älylaitteillaan missä ja milloin vain. Tämän ansiosta Play soi niin kaupungissa kuin maallakin ja toimii myös heikon kuuluvuuden alueilla. On tärkeää, että hyvä musiikki on kaikkien saatavilla ympäri maan. Nettiradion ansiosta myöskään Uudet taajuudet ja antennijärjestelmät eivät aiheuta häiriöitä kuuluvuuteen. Radiokanava Play pyrkii olemaan aina ajan tasalla niin tekniikan kuin uusimpien hittienkin suhteen. Koska Play haluaa tarjota viihdettä myös perheen nuorimmille, sisältö on suunniteltu erityisen tarkkaan. Play ei kuitenkaan soita mitään lastenlauluja, sillä kokemuksesta tiedämme, että lapsia ja nuoria kiinnostavat kaikista eniten oikeasti hyvä musiikki ja tuoreet hitit. Play on aina aallonharjalla ja tietää, mitä biisejä soittaa milloinkin.

radiokanava Play Uusimman musiikin ohella radiokanava Play tuottaa myös muuta sisältöä, joka kiinnostaa koko perhettä. Suosittujen artistien haastattelut ja ajankohtaisista aiheista keskustelu tekee Playsta kiinnostavan ja opettavaisen radiokanavan, jonka kuuntelusta on hyötyä lapsille ja nuorille. Yhtenä Playn tavoitteista on antaa ääni erityisesti kotimaisille artisteille, jotka ovat erityisen suosittuja nuorison keskuudessa. Robin ja Isaac Elliot ovat monen nuoren suomalaisen suuria idoleita, ja heitä tullaankin kuulemaan Playn ohjelmassa säännöllisesti. Suomalaisten nuorten viihdyttämisen ohessa kanava luo myös uudenlaisia mahdollisuuksia kotimaisille nuorille artisteille, ja antaa heidän mielipiteidensä kuulua koko kansalle. Playn formaatti mahdollistaa nuorille ajankohtaisista asioista keskustelun hyvässä hengessä. Kanava toimii äänikanavana nuorisolle, jotka toivovat usein saavansa nykyistä enemmän mahdollisuuksia vaikuttaa asioihin.

Puheenvuoro lapsille ja nuorille

Radiokanava Play on lasten ja nuorten oma radio. Playn konsepti perustuu nimenomaan siihen, että lasten ja nuorten ääni päästään kuuluville. Siksi onkin tärkeää kysyä palautetta ja mielipiteitä suoraan nuorisolta itseltään. Tämän vuoksi radiokanava Playn toimintaan kuuluu nuorten kuuntelu. Radiokanava Play perustaa koko ohjelmansa suunnittelun näihin nuorilta kuulemiinsa mielipiteisiin. Tämä on ainoa keino luoda oikeasti nuoria kiinnostavaa sisältöä. Playn tavoitteena on viihdyttämisen lisäksi saada aikaan myös keskustelua ja opettaa nuorille uutta. Playssa keskustellaan päivittäin tärkeistä teemoista hauskuutta unohtamatta. Siksi olemmekin Suomen suosituin lasten ja nuorten radiokanava. Kun kuuntelet Playta, olet ensimmäisenä perillä uusimmista hittibiiseistä, artisteista, juoruista ja päivän polttavista puheenaiheista. Tavoitteenamme on luoda Playsta interaktiivinen radiokanava, joka on aina ajan tasalla nuorten elämästä ja nuoria kiinnostavista asioista. Mielenkiintoisilla teemoillaan Play viihdyttää myös perheen vanhempia, eikä radiokanavan vaihtamisesta tarvitse tapella automatkoilla. Haluavathan vanhemmatkin olla perillä siitä, mitä nuoriso oikein kuuntelee.